Skip to main content
/ Vacatures

Onze vacatures

Werken bij het leukste hoveniersbedrijf van Nederland?

DAM TUINEN is niet zomaar een hoveniersbedrijf. Wij bestaan sinds 1987. Ons team van ervaren vakmensen gaat voor elkaar door het vuur. Wij zijn volledig op elkaar ingespeeld en zijn niet tevreden met een zesje, maar gaan altijd voor de tien. We staan voor kwaliteit en volledige ontzorging van onze klanten.

Wil jij onderdeel worden van ons hechte team? Bekijk dan de onderstaande openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.

Heb je vragen?

Sluit jouw profiel niet 100% aan op wat wij vragen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Levi Dam via 06 53 17 21 10.

Veelgestelde vragen

Mijn profiel matcht niet volledig met de vacaturetekst, wat nu?

Bij DAM TUINEN zijn we altijd op zoek naar talent. Ben jij van mening dat je het team van DAM TUINEN kunt versterken en dat jouw profiel een 1-op-1 match is met ons DNA? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@damtuinen.nl.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Dus is jouw profiel geen volledige match met onze openstaande vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar info@damtuinen.nl. Vermeld daarbij duidelijk waarom jij een 1-op-1 match bent met ons DNA, hoe jij DAM TUINEN kunt versterken en vergeet niet jouw CV toe te voegen.

Wat is het werkgebied van DAM TUINEN?

Wij zijn gevestigd in Heemskerk, uiteraard is ons werkgebied een stuk groter. Wij houden grofweg altijd de driehoek Bergen – Amsterdam – Aerdenhout aan. Wanneer je bij ons in dienst komt zul je dus werkzaam zijn in deze regio. Incidenteel pakken wij projecten op buiten deze regio.