Skip to main content
/ Houtbouw

Houtbouw

Maatwerk buitenverblijven

In de loop der jaren hebben wij al vele verschillende veranda’s, buitenverblijven en schuurtjes mogen bouwen. Wij gaan uit van houtskeletbouw en bouwen met vuren-, douglas- of eikenhout als basis. In een buitenverblijf zijn vele opties toe te voegen zoals glazen schuifwanden, een buitenhaard of heaters.

We bieden onze buitenverblijven in verschillende stijlen en types aan. Ook maken wij graag een 3D ontwerp van jouw buitenverblijf en geven wij advies over de vormgeving. Wij maken alles op maat, dus niks is ons te gek.

Offerte aanvragen?

Jouw wensen voor een veranda of buitenverblijf tot leven laten komen? Vraag vandaag nog een offerte aan via dit formulier.

Jouw wens voor een veranda of buitenverblijf tot leven laten komen?

Veelgestelde vragen

Voeren jullie enkel maatwerk uit, of is het ook mogelijk om een prefab bouwpakket te laten plaatsen?

Bij DAM TUINEN kun je alle kanten op. Zo zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk veranda’s, buitenverblijven en schuren. Daarnaast plaatsen wij ook prefab veranda’s en buitenverblijven. Wij hebben o.a. ervaring met de merken Trendhout en Hillhout.

Ik wil graag eerst een 3D ontwerp van de veranda of het buitenverblijf, kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Wij hebben een tuinontwerp afdeling die niet alleen gespecialiseerd is in tuinen, maar ook in het ontwerpen van volledige buitenverblijven. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden en het proces bij het ontwerpen van een tuin. Uiteraard kunnen we dezelfde stappen uitvoeren voor enkel een veranda, buitenverblijf of schuur.

Ik weet exact hoe mijn veranda of buitenverblijf moet worden, kunnen jullie enkel de realisatie voor mij uit handen nemen?

Dat is geen probleem. Wees je er wel van bewust dat wij technische tekeningen nodig hebben alvorens wij een veranda, buitenverblijf of schuur kunnen realiseren. Dat betekent dat wij jouw idee en ontwerp als basis zullen nemen voor de volledige uitwerking ervan.