Skip to main content

DAM TUINEN ontwerpt en realiseert de meest uiteenlopende tuinen. Volg jij een hoveniersopleiding en wil je tijdens een stage ervaring opdoen bij één van de meest energieke en ambitieuze teams van Nederland? Trek in dat geval je handschoenen en werkkloffie alvast aan en zet koers richting Heemskerk. Jou wacht namelijk een te gekke stage bij DAM TUINEN!

Wat ga je doen?

Als stagiair ga jij meedraaien in ons team en heb je de kans om ervaring op te doen in verschillende disciplines. Van tuinontwerp tot aan realisatie en onderhoud. Of wat dacht je van het meebouwen aan de mooiste veranda’s en buitenverblijven? Tijdens een stage bij DAM TUINEN is het allemaal mogelijk. Wat je nodig hebt om bij ons door de commissie heen te komen? Een aanpakkers mentaliteit en de wil om nieuwe dingen te leren!

Jouw profiel

1

Hoveniersopleiding

Je volgt een relevante BOL- of BBL-opleiding hovenier.
2

Leergierig

Jij bent leergierig en wilt het maximale uit jouw stage halen.
3

Aanpakken

Je hebt geen moeite om je handen uit de mouwen te steken. Jij weet wat hard werken is.
4

Resultaat

Je gaat voor het beste resultaat en hebt oog voor detail.
5

Communicatie

Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Waarom kiezen voor DAM TUINEN?

Hoveniersbedrijf DAM TUINEN, voorheen Gerard Dam Hoveniers, is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en draait nergens zijn hand voor om. Met een hecht en op elkaar ingespeeld team bieden wij alle denkbare diensten aan op het gebied van tuinen.

Het gaat daarbij niet alleen maar om gemiddelde tuinen. DAM TUINEN focust zich onder andere op een hoger segment tuinen waarbij er ruimte is voor kwaliteit en details. Wij zijn niet tevreden met een zes en gaan altijd voor een tien. Wij voeren tal van werkzaamheden op het gebied van tuinen uit waardoor er sprake is van maximale kruisbestuiving tussen alle verschillende disciplines. Kortom: genoeg uitdaging!

Naast een hoog ambitieniveau speelt gezelligheid een belangrijke rol binnen het team. Standaard sluiten we op vrijdag met elkaar de week af met een borrel. Geregeld organiseren wij teamuitjes en is er genoeg ruimte voor fun. Van een weekendje Groningen tot aan een gezellige borrel in Heemskerk, Amsterdam of Alkmaar.

Interesse in deze functie?

Wil jij stralen in het team van DAM TUINEN? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar info@damtuinen.nl. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om ons te bellen op 06 53 17 21 10.