Skip to main content

DAM TUINEN verzorgt het onderhoud van tal van tuinen voor particulieren, bedrijven en VVE's. Wil jij samen met ons team tuinen laten stralen? Zorgen voor een optimale vitaliteit van al het groen? Trek in dat geval je handschoenen alvast aan en zet koers richting Heemskerk. Het hechte team van DAM TUINEN wacht namelijk op jou!

Wat ga je doen?

Als Projectleider onderhoud ben je verantwoordelijk voor onze onderhoudsklussen. Je komt samen met één of meerdere collega’s in tuinen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en geeft advies over het snoeien en onderhouden van hun tuin.

Jouw profiel

1

Ervaring

Je hebt een hoveniersopleiding en minimaal 5 jaar ervaring in het onderhouden van tuinen.
2

Communicatie

Je bent sociaal en communicatief vaardig.
3

Aanpakken

Je hebt geen moeite om je handen uit de mouwen te steken. Jij weet wat hard werken is.
4

Resultaat

Je gaat voor het beste resultaat en hebt oog voor detail.
5

Teamplayer

Je functioneert goed in teamverband, bent collegiaal en krijgt energie om samen het beste resultaat neer te zetten.

Waarom kiezen voor DAM TUINEN?

Hoveniersbedrijf DAM TUINEN, voorheen Gerard Dam Hoveniers, is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en draait nergens zijn hand voor om. Met een hecht en op elkaar ingespeeld team bieden wij alle denkbare diensten aan op het gebied van tuinen.

Het gaat daarbij niet alleen maar om gemiddelde tuinen. DAM TUINEN focust zich onder andere op een hoger segment tuinen waarbij er ruimte is voor kwaliteit en details. Wij zijn niet tevreden met een zes en gaan altijd voor een tien. Wij voeren tal van werkzaamheden op het gebied van tuinen uit waardoor er sprake is van maximale kruisbestuiving tussen alle verschillende disciplines. Kortom: genoeg uitdaging!

Naast een hoog ambitieniveau speelt gezelligheid een belangrijke rol binnen het team. Standaard sluiten we op vrijdag met elkaar de week af met een borrel. Geregeld organiseren wij teamuitjes en is er genoeg ruimte voor fun. Van een weekendje Groningen tot aan een gezellige borrel in Heemskerk, Amsterdam of Alkmaar.

Interesse in deze functie?

Wil jij stralen in het team van DAM TUINEN? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar info@damtuinen.nl. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om ons te bellen op 06 53 17 21 10.